100% veilig betalen

 
 

Betalingen gebeuren in alle veiligheid. Dit is een op en top professionele onlineshop. In samenwerking met onze partner Icepay en Paypal garanderen we een veilige en effeciënte afrekening van uw bestellingen. Daarnaast kan je ook beroep doen op de gewone overschrijving.

 

  


Zelf afhalen

U kan ook altijd in onze winkel terecht om aankopen te doen. Als je voor zelf af te halen kiest, dan bespaar je de transportkost van 5,50 € . Vergeet dan niet deze optie aan te vinken bij de afrekening van uw bestelling. Op deze manier wensen wij u te bedanken voor de moeite die u neemt om bij ons langs te komen.

Kortingen of cadeaubonnen

Indien u beschikt over een kortingscode of een cadeaubon, vergeet dan niet uw code ingeven bij de afrekening.


Levering

 

Slechts 5,50 € transportkosten voor alle levering in België! 

In België wordt met bpost of via onze eigen transportdienst Pimpompoentje Express voor inderdaad slechts 5,50 €!

In Nederland bedragen de verzendkosten 8,70 € per pakket. Voor andere landen, neem contact op met ons. 

Als uw pakje bij ons vertrekt, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht per e-mail. De leveringen gebeuren dan binnen de 48u. Alle zendingen worden geleverd op het adres dat u aangaf bij "leveradres". Is er niemand thuis, geen nood. De koerier laat een briefje in uw bus na met de nodige instructies om uw pakje nadien af te halen. Mocht u uw zending niet ontvangen hebben binnen de 4 werkdagen na onze mail, dan neemt u best contact met ons op.

We geven bewust geen concrete levertermijnen door. In principe hebben wij alle goederen in stock en is alles direct leverbaar. Kunnen wij uw bestelling door omstandigheden niet binnen de 10 dagen na uw betaling leveren, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kan dan beslissen of u verder wenst te gaan met de bestelling.