Geboortekaartjes

Geboortekaartjes PimPomPoentje

  • Zeer ruim aanbod
  • Gratis uitlenen van geboorteboeken
  • Uw eigen teksten
  • Gratis digitale proef bij bedrukking
  • bijpassende doosjes mogelijk

Je kijkt vast al uit naar het moment dat uw kindje er is? En hoe anders dan met een fantastisch mooi geboortekaartje kan u dit uniek moment aankondigen? Met Pimpompoentjes geboortekaartjes kiest u voor de garantie van kwaliteit en originaliteit. Ons aanbod aan geboortekaartjes is ruim, trendy en divers.

 

Uitgebreid gamma

Wij hebben verschillende boeken van meer dan 10 leveranciers, goed voor een paar duizend kaartjes. Er zijn typisch meisjes en jongens kaartjes, maar ook aan kaartjes voor een tweeling, broer en zusjes (2de kindje enz) is gedacht! Wij streven ernaar om voor ieders smaak een kaartje te hebben. Bij de meeste kaartjes zijn de omslagen gratis bijgeleverd in diverse kleuren. Bij heel wat kaartjes horen ook bijhorende doosje zodat u een unieke collectie kan maken.

 

Gratis uitlenen geboorteboeken

Bij Pimpompoentje kunt u gratis onze geboorteboeken ontlenen. De boeken staan ook vol leuke versjes en gedichtjes die je kan gebruiken voor je eigen kaartje. Reserveer de boeken op tijd aangezien er veel schillende klanten van deze dienst gebruik maken. Reserveren kan door ons te contacteren via het contactformulier of langs te komen in onze winkel. Ben je nieuwsgierig en kan je niet wachten? Neem alvast een kijkje bij onze grootste leveranciers via www.buromac.com , www.belarto.be, Régalb, Anne Geddes geboortekaartjes en Klijntje. Bij Buromac en Berlarto kan je gratis een kaartje aanvragen. Maak er gebruik van!

 

Drukwerk door Pimpompoentje

Daarnaast verzocht Pimpompoentje ook het nodige drukwerk, zowel op de kaartjes als op doosjes. De tekst op de kaartjes kan door u volledig zelf bepaald worden, alsook het lettertype en de kleur ervan.

Uw Eigen ontwerpen

Kies je voor je eigen kaartje? Ook deze kunnen we voor u drukken op verschillende type kaartjes. Wij hebben ook bijpassende omslagen in meer dan 20 kleuren!

 

Hoe gaan we precies te werk?

  1. U kiest het geboortekaartje
  2. De kaartjes worden door Pimpompoentje besteld en bij levering worden de omslagen direct aan u bezorgd zodat  u reeds  de adressen kan schrijven
  3. U bezorgt ons uw tekst en die wordt op een digitaal proefkaartje gezet. U kan de tekst, lettertype en kleur aanpassen naar eigen keuze tot het voldoet aan uw wensen.
  4. Bij geboorte heeft u de laatste gegevens door (lengte, gewicht, datum,enz.) die in uw tekst ingelast worden, waarna die gedrukt worden.
  5. Het drukken gaat snel! Indien u ons voor 14 u verwittigt kan u dezelfde dag nog de gedrukte kaartjes ontvangen. Indien later, dan is dit voor de volgende dag.

Nog vragen? Neem contact op!