Pimpompoentje, het verhaal!

Lisa (2006)

Mama houdt van knutselen en gaat graag op zoek gaan naar hippe, leuke, grappige spulletjes voor kleine snotneuzen zoals ik. Ze is graag bezig en kan nooit stilzitten, net zoals ik een beetje. Mama knutselt graag en dat kan mama zeker kwijt in het presenteren van geboortesuiker. Uiteraard heeft ze aan mij een flinke assistente. Ik speel voor model en doe de kassa in de winkel.

Robbe (2009)

Papa is een bezige bij. Hij houdt van ondernemen en een eigen zaak heeft hij altijd al willen hebben. Ja, dat zit hem in het bloed, zoals bij elke Westvlaming. Hij regelt alle papieren, belt iedereen op en ik mag de nummerkes intikken.

Mama (1974)

Sinds de geboortes van onze kindjes Lisa en Robbe hebben wij zoals vele toekomstige ouders uren versleten aan winkelbezoeken om de fijnste en leukste spullen voor onze kapoenen te vinden. Een paar ontgoochelingen later, hebben wij besloten Pimpompoentje op te richten, uw kadowinkel voor uw kapoentje! Hier vind je allerlei leuk, alternatief speelgoed en voor de hele kleintjes super zachte baby spulletjes. Binnen ons gamma bieden we ook een hele reeks speciale kledij aan voor kindjes van nul tot zeven jaar. Moet je echt eens bekijken! En last but not least : doopsuiker.

In ons eigen winkel nodigen we je graag uit om alles te komen bekijken en te voelen. Bij een kopje koffie of een glaasje fris ontvangen we je graag in onze cosy corner om naar jou te luisteren.

Papa (1969)

En er is meer. Wij bieden ook een volledige Party Service aan. Wil je een onvergetelijk feest in je eigen tuin organiseren? Een telefoontje of mailtje en wij zorgen voor een tent, springkasteel, tafels en stoelen, enz. We werken ook samen met partners (traiteur, grime) die hun sporen reeds ruim verdiend hebben. Je ziet, alles voor een onvergetelijk feest in één tefefoontje of mailtje.

Wij zijn er om jullie blij en om het voor jullie gemakkelijk te maken. Dit is de echte uitdaging van onze zaak en daar willen wij aan werken, dag in dag uit! Kijk op onze website of kom naar ons toe! We ontvangen jullie met open armen en helpen je graag verder!