Welkom in onze stenen winkel!


 

doopsuiker-0

Pralines-0

Snoep-0

Peter-Meter-geschenken

Geschenkmanden-0

Glaswerk-0

Kinderkledij-0

Zeepjes-0

Goodies-0

Bedrijven-0

webshop

PartyService-0

 

 foto winkel1
     Pimpompoentjes Stenen Winkel
  • 100m² winkelplezier
  • Grootste aanbod regio Leuven
  • Alles voor je geboortesuiker
  •  Speciaalzaak in Peter- en  Metergeschenken
  •  Pralines, chocolade en snoepgoed
  •  Kledij, goodies, speelgoed, enz.
 foto winkel2

 

 

Welkom in onze stenen winkel!

Naast de weshop heeft Pimpompoentje bewust gekozen om een winkel te openen. Op deze manier zien wij het gezicht achter onze klanten en omgekeerd! In de winkel kan je alles zien, aanraken, proeven, smaken, enz... iets wat je op de webshop niet altijd kan.

In onze moderne winkel van ruim 100m² vindt u een zeer uitgebreid gamma aan doopsuikerartikelen en geboortekaartjes. Daarnaast hebben we het grootste aanbod in België van peter- en metergeschenken. Voor de zoetekauwen en lekkerbekken verkopen we ambachtelijke streekpralines en schepsnoep! En ben je op zoek naar een leuk geschenkje voor de nieuwe baby? Pimpompoentje heeft een aanbod leuk speelgoed en originel kledij (t-shirts, pyjama's).

Bij Pimpompoentje is iedereen welkom! Wenst u gewoon te komen kijken uit nieuwsgierigheid zonder iets kopen : welkom! Klanten voor doopsuiker kunnen eerst rustig rondkijken en zich laten adviseren door ons indien gewenst. Daarna kan steeds een vrijblijvende offerte worden gemaakt. Veel losse accessoires zoals lintjes, doosjes, potjes, sleutelhangers enz. zijn op voorraad en kunnen zo worden meegenomen. Wat de peter- en metergeschenken betreft, hebben we alles op stock en kan je alles direct meenemen!

Pimpompoentje ontvangt ook veel klant die niet direct iets met geboortes of kindjes te maken hebben, maar die op zoek zijn naar leuke en toffe items om zelf knutselen.

Ook voor bedrijven hebben we interessante geschenkjes. We kunnen veel personaliseren met logo's en oneliners en dit in combinatie met snoep of pralines! Op zoek naar een klein geschenkje bij de opening van een nieuwe zaak of lancering van een nieuw produkt of zomaar om aan de collega's iets te geven? Denk eens aan ons en laat je verrassen. Nog meer info voor bedrijven en verenigingen vindt u hier.


Voor meer details over ons aanbod en producten, verwijzen wij graag naar onze uitgebreide website.