doopsuiker-0

Pralines-0

Snoep-0

Peter-Meter-geschenken

Geschenkmanden-0

Glaswerk-0

Kinderkledij-0

Zeepjes-0

Goodies-0

Bedrijven-0

webshop

PartyService-0
 

Welke meerwaarde biedt Pimpompoentje uw bedrijf of verenigingen?

  

Pimpompoentje levert ook aan bedrijven. U kan gewoon online bestellen via de webshop of bij grotere hoeveelheden maken wij met plezier een offerte op met onze beste prijzen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Waarom Pimpompoentje?

Wenst u de kinderen van uw werknemers of uw werknemers zelf een leuk geschenk te geven, dan ben u op de juiste plaats. Bekijk ons brede gamma en u zal zeker iets vinden. Vindt u niet precies wat u zoekt, geef dan een omschrijving door en wij zoeken met U mee! Wij staan dagelijks in contact met verschillende leveranciers of fabrikanten.

Suikerbonen en -doosjes als relatiegeschenk of als PR?

Bent u de klassieke gadgets en relatiegeschenken beu? Iets te vieren? De "geboorte" van een nieuw project, een opening van een nieuwe zaak of gewoon een attentie bij een evenement? Al eens aan suikerbonen(pakketje) gedacht? Kom origineel uit de hoek en verras iedereen met een op maat gemaakt pakketje.

Pimpompoentje is gespecialiseerd in suikerbonenpakketjes die u kan personaliseren met uw eigen foto, kleuren, tekst of logo. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Hebt u nog oude gadgets liggen? Geen probleem, wij verwerken dit in een leuk en fris pakketje.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016/84.49.25

Pralines

Pimpompoentje levert pralines ter plaatse in het Leuvense. Dit kan in diverse doosjes van 1 kg en meer (mengeling van onze pralines). Wij kunnen ook bulk pralines leveren per kg. Dit wil zeggen 1 kg pralines van dezelfde soort per doos. Hierop krijgt u standaard 10% korting. Voor groter hoeveelheden maken wij een aangepaste offerte. Neem contact met ons op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 016/84.49.25. Meer info ons praline gamma wijzen wij u graag door naar onze specifieke pagina hiervoor.


Bedrijfskorting personeelsleden

Wij geven de werknemers van uw bedrijf de mogelijkheid om voor altijd 5% korting te krijgen bij alle aankopen van het volledige Pimpompoentje gamma zonder beperkingen.

Wat moet u doen? Eenvoudig, neem contact met ons op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 016/84.49.25 en wij sturen u een code op die uw personeel zonder beperkingen kan gebruiken. De bestellingen worden gratis en rechtstreeks naar de privĂ© adressen van uw personeel opgestuurd.