Levertermijn en -Kost

 

Hoe lang duurt het wanneer mijn pakketje wordt geleverd?

Na ontvangst van uw betaling, wordt je zending (voor niet gepersonaliseerde artikelen) zo snel mogelijk geleverd :

  • Voor België : 2 tot 3 werkdagen
  • Voor Nederland : 2 tot 4 werkdagen
  • Voor Frankrijk : 3 tot 4 werkdagen

Het kan gebeuren dat de voorraad voor uw gekozen artikel ontoereikend is. In dit geval nemen we onmiddelijk contact met u op en stellen we een nieuwe leverdatum voor. Indien die te laat is, kunt u zonder proberen uw bestelling nog annuleren. Uw geld wordt dan teruggestort. Voor gepersonaliseerde artikelen, is de normale levertijd 2 tot 3 weken. Voor meer details, check je best de uitleg bij het gepersonaliseerde artikel zelf.

Praktische info bij het versturen van uw pakket!

Pimpompoentje werkt met Bpost in België. Voor andere landen wordt een lokale koerier gebruikt voor de levering, meestal DHL of DPD. Wanneer uw pakket vertrekt ontvangt u van ons een mail met de levertermijn en het verzendnummer. Hierdoor kunt u uw pakketje volgen!


Wat ik als ik afwezig ben voor mijn levering?

Bij afwezigheid wordt een briefje in uw brievenbus gelaten en kunt u uw pakje bij het dichtst bijzijnde postpunt gaan ophalen nadien. U kunt echter ook uw pakketje rechtstreeks naar een postpunt laten opsturen als u vooraf weet dat u afwezig zult zijn (enkel voor België). Voor Nederland en Frankrijk wordt er vaak bij afwezigdheid een tweede leverpoging gedaan na afspraak met u of kunt u uw pakket in de parcelshop van het koerierbedrijf afhalen. Hiervoor wordt er ook een briefje in uw brievenbus nagelaten.

Handling- en transportkosten

Pimpompoentje hanteert één vaste kost per pakket ongeacht het gewicht van uw pakket. Deze kost omhelst het transport en verpakken van uw pakketje.

Thuis – of werkadres

België

€6,95

Nederland

€9,95

Frankrijk

9,95

 

Indien u vragen geeft over dit herroepingsrecht, kunt u steeds per mail bij ons terecht (info@www.pimpompoentje.com)

Scroll naar top