Bestel
Bestel

Over Ons

Welkom bij Pimpompoentje en bedankt voor uw interesse in onze zaak!

Pimpompoentje is een partyservice (verhuurdienst voor springkastelen, partytenten, tafels, stoelen, servies, ...) uitgebaat door Chantal en Stefaan.
Chantal Morret

Klantenbegeleiding

Houdt van atletiek en film. Zot van dieren!
Stefaan Vandamme

Verantwoordelijke Partyservice
Algemene administratie

Webbeheer

Fietst en loopt graag, sportfanaat. Houdt van geschiedenis en fantasie

Wat betekent Pimpompoentje precies?

Pimpompoentje is een West-Vlaams dialectwoord voor lieveheersbeestje. Als je deze diertjes ziet, kondigen ze de lente aan, het nieuwe begin van de natuur elk jaar. Met het kiezen van deze naam voor onze zaak, verwijzen we ook naar het nieuwe leven dat ontstaat. En… het klinkt ook gewoon leuk!

Pimpompoentje werd door ons opgericht eind 2010. Wat begon met het verhuur van springkastelen is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardige verhuurfirma van feestmateriaal.

De springkastelen waren direct een succes en op vraag van klanten werd het aanbod al snel uitgebreid met tenten, tafels, stoelen, servies, enz.

Nu, meer dan 10 jaar later, bieden wij een volledige service aan met een breed gamma aan feest-materiaal in eigen bezit. Op deze manier kunnen we een totaal pakket aanbieden waarbij we zo goed als alles kunnen aanbieden voor een geslaagd feest! En aangezien we alles in eigen beheer hebben, hebben we 100% controle over wat er geleverd wordt en is alles steeds in perfecte staat.

En we blijven verder investeren! In 2020 bijvoorbeeld werd alle tenten vervangen door nieuwe en zwaardere types om nog de klant nog beter te kunnen dienen.

Tot binnenkort misschien?

Chantal & Stefaan

 
Klaar om te bestellen?

Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Voorwaarden? Kilometerberekening? Lees het allemaal in onze huurvoorwaarden.

Bestel

Bermstraat 8 | 3012 Wilsele-Putkapel

info@pimpompoentje.com | +32 476 780 682

Bestel
© 2021 Pimpompoentje - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram