Bestel
Bestel

Over Ons

Welkom bij Pimpompoentje en bedankt voor uw interesse in onze zaak!

Pimpompoentje werd door ons opgericht eind 2010. Wat begon met het verhuur van springkastelen is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardige verhuurfirma van feestmateriaal.

De springkastelen waren direct een succes en op vraag van klanten werd het aanbod al snel uitgebreid met tenten, tafels, stoelen, servies, enz.

Nu, meer dan 10 jaar later, bieden wij een volledige service aan met een breed gamma aan feest-materiaal in eigen bezit. Op deze manier kunnen we een totaal pakket aanbieden waarbij we zo goed als alles kunnen aanbieden voor een geslaagd feest! En aangezien we alles in eigen beheer hebben, hebben we 100% controle over wat er geleverd wordt en is alles steeds in perfecte staat.

En we blijven verder investeren! In 2020 bijvoorbeeld werd alle tenten vervangen door nieuwe en zwaardere types om nog de klant nog beter te kunnen dienen.

Tot binnenkort misschien?

Nico & Vanessa

 

Wat betekent Pimpompoentje precies?

Pimpompoentje is een West-Vlaams dialectwoord voor lieveheersbeestje. Als je deze diertjes ziet, kondigen ze de lente aan, het nieuwe begin van de natuur elk jaar. Met het kiezen van deze naam voor onze zaak, verwijzen we ook naar het nieuwe leven dat ontstaat. En… het klinkt ook gewoon leuk!

Klaar om te bestellen?

Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

Voorwaarden? Kilometerberekening? Lees het allemaal in onze huurvoorwaarden.

Bestel

Voorzorgsstraat 27 | 1930 Zaventem

info@pimpompoentje.com | +32 470 40 49 14

© 2024 Pimpompoentje - Alle rechten voorbehouden
om jullie nog sneller van dienst te kunnen zijn vragen wij u om ons contactformulier op de website in te vullen. telefonisch kunnen wij niet zien wat nog beschikbaar is. wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram