Over Pimpompoentje

Welkom bij Pimpompoentje en bedankt voor uw interesse in onze zaak!

Pimpompoentje is een moderne winkel en online shop in doopsuiker artikelen, geschenken en partyservice (verhuur dienst springkastelen, party tenten, tafels, stoelen, servies…) uitgebaat door Chantal en Stefaan.

Chantal Morret

Chantal Morret

Verantwoordelijke winkel
Verkoop en aankoop
Klantenbegeleiding
Houdt van atletiek en film. Zot van dieren!
Stefaan Vandamme

Stefaan Vandamme

Verantwoordelijke Partyservice
Algemene administratie
Webbeheer
Fietst en loopt graag, sportfanaat. Houdt van geschiedenis en fantasie

Wat betekent Pimpompoentje precies?

Pimpompoentje is een West-Vlaams dialectwoord voor lieveheersbeestje. Als je deze diertjes ziet, kondigen ze de lente aan, het nieuwe begin van de natuur elk jaar. Met het kiezen van deze naam voor onze zaak, verwijzen we ook naar het nieuwe leven dat ontstaat. En… het klinkt ook gewoon leuk!

Logo Pimpompoentje - Voor die unieke momenten

Ontstaan

Het idee om Pimpompoentje op te richten is gerijpt tijdens onze zoektocht naar doopsuikergeschenken voor onze 2 schatten. We vonden niet direct onze meug en de kleine oubollige winkeltjes konden ons ook niet altijd bekoren. In een zeldzame vlaag van zelfingenomenheid, dachten we het beter te kunnen! En om onze midlifecrisis voor te zijn, werd in 2010 Pimpompoentje opgericht. Het begon met een onbekende webshop in duurzaam speelgoed en niet veel later werd onze veranda omgebouwd in een heuse doopsuikerwinkel. En het sloeg aan!
Onze sterke troeven, klantenbegeleiding en uitgebreid gamma, leidden tot een echte winkel in 2014 in Wilsele.

Vandaag

Vandaag de dag is Pimpompoentje uitgegroeid tot een toonaangevende zaak in het Leuvense met originele producten, doorgedreven klantengerichtheid en moderne aanpak op maat.
Pimpompoentje was één van de pioniers in het aanbieden van geschenken voor peter en meter, vooral met de vraag: “Wil je mijn peter of meter worden?”. Nu beschikken we nog steeds over het grootste en origineelste aanbod in geschenken voor peter en meter in België en Nederland
Naast onze winkel, is Pimpompoentje ook uitgegroeid tot een bekende speler in het verhuur voor party service voor alle je feestjes. Flexibiliteit en ijzersterke prijzen zijn hier onze troeven.

Toekomst

Pimpompoentje kijkt vooruit! Met onze gloednieuwe site, wensen we nog meer de digitale kaart te trekken. Wat doopsuiker betreft, gaan we nog meer inzetten op het totaalconcept (perfect match geboortekaartjes, pakketje en suikerbonen). Bij peter- en meter geschenken wordt het personaliseren van geschenken nog belangrijker en bij de party service gaan we ons verder aanbod nog verder uitbreiden.

Waarom voor ons kiezen?

Onze slogan “voor die unieke momenten” is tevens ook onze missie. Pimpompoentje engageert zich om de belangrijke familie momenten in het leven (huwelijk, geboorte, verjaardagen, communie…) nog meer memorabel te maken. Wij proberen onze te onderscheiden van de anderen door een sterk productengamma, doorgedreven klantenservice en flexibiliteit. Wij begeleiden je – vrijblijvend – van de eerste tot de laatste stap en wij luisteren vooral naar jullie. Wat de klant wilt is belangrijker dan wat wij wensen aan te bieden! Door onze lange ervaring en onze goede contacten met de grote leveranciers in de sector, gaan we mee zoeken naar die unieke producten. En deze manier van werken vindt je terug in alles wat we doen en willen voor staan!

Op zaterdag 16 november is de winkel enkel ' s morgens open van 10u tot 13u!!!!

In de namiddag uitzonderlijk gesloten!!!

Scroll naar top