Stenen Winkel

Belangrijke mededeling!!!

Onze winkel/showroom gaat dicht op 28 december 2019!

Tot dan ben je nog steeds van harte welkom en kan je alles nog kiezen. Aangezien we nadien nog verder online gaan, worden uiteraard alle lopende bestellingen netjes afgewerkt en zijn wij zoals nu steeds bereikbaar per mail of telefoon nadien!

Leuk gevolg van onze sluiting : grandioze kortingen op alle bestaande doopsuiker collecties vanaf nu! Kom langs in onze winkel of check reeds onze online shop voor leuke koopjes!!

Openingsuren

donderdag - zaterdag 10:00 - 13:0014:00 - 17:00

foto winkel1
 • Gratis uitlenen geboorteboeken
 • Gratis gebruik presentatiestuk
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Gratis digitale proefdrukken bij alle drukwerk

100 m² showroom doopsuiker artikelen

In onze winkel van ruim 100m² proberen wij een volledig overzicht te geven van ons gamma aan geboortekaartjes, doosjes, sleutelhangers, geschenkjes, enz. Wij hebben voor iedere stijl de gepaste producten in huis! Ben je creatief en wil je zelf alles in elkaar knutselen? Bij ons kan je alle losse benodigdheden in kleine of grote hoeveelheden aankopen! Ben je op zoek naar kant en klare geboortegeschenkjes? Wij maken alle pakketjes voor je klaar.

Daarnaast heeft Pimpompoentje ook volledige collecties voor grote en kleine budgetten! Ook voor klanten met eigen ontwerpen kunnen we veel betekenen. We zorgen voor geboortekaartjes, doosjes, stickers, enz. en dit met je eigen ontwerp erop zodat je je eigen unieke en verrassende geboortegeschenkjes hebt.

Wij begeleiden u ook vrijblijvend van A tot Z bij je aankoop van geboortekaartjes en pakketjes indien u dit wenst. Wist je dat je bij Pimpompoentje gratis geboorteboeken kunt ontlenen met meer dan 1000 voorbeeldkaartjes? U kunt die voor een weekje mee nemen naar huis om op je gemak te kiezen.

Wist je dat je bij aankoop van minstens 200 € gratis een presentatiestuk kunt gebruik om je suikerbonenpakketjes nog beter te presenteren aan je bezoek? Kies uit meer dan 20 stukken, allemaal te bezichtigen in onze showroom.

Persoonlijke begeleiding

 • Bij de keuze van jullie geboortekaartjes
 • Bij de keuze van bijhorende pakketjes
 • Kleurenadvies, perfect match kaartjes en pakketjes
 • Praktische en handige tips
 • Unieke suikerbonen, alles in dezelfde stijl

Doopsuiker op maat

 • Eigen ontwerpen geboortekaartjes
 • Eigen ontwerpen pakketjes, doosjes, stickers ...
 • Alle bedrukkingen mogelijk
 • Vrijblijvende offerte op maat
peter-en-meter-kadoshop

Uniek aanbod in peter- en meter geschenken

Pimpompoentje beschikt over het grootste aanbod in peter en meter geschenken in België en Nederland. Onze lego figuurtjes “wil je mijn meter of peter worden” zijn uniek en nergens anders te vinden. Wij kunnen ook heel veel producten personaliseren! Bier- of cavaglazen met eigen gravure? Wij maken het! Flessen bier, wijn of cava met een eigen origineel etiket? Wij maken het!
In onze winkel kan je alles komen bekijken en beslissen. Alle meter en peter geschenken hebben we steeds voldoende op stock en kan je zo meenemen.

Waarom geschenken bij Pimpompoentje?

 • Uniek en divers aanbod
 • Alles op stock, zo mee te nemen
 • Betaalbare prijzen

Ons aanbod Partyservice

Pimpompoentje verhuurt alles voor je feestjes, klein of groot. Wij verhuren springkastelen, partytenten, tafels, stoelen, glazen, bestek, borden, bakfrigo’s… Tenten en springkastelen worden steeds door ons opgesteld en dit is steeds in de prijs begrepen. Wij zijn ook flexibel, bij ons kan je alles reeds vanaf één stuk huren, klanten kunnen alles zelf afhalen of wij kunnen zelf leveren. Levering van tenten en springkastelen is zelfs gratis binnen een straal van 15 kilometer! Daarnaast bieden wij ook zeer competitieve prijzen aan en ontdek ook onze gratis “slecht weer annulatie” bij het huren van springkastelen.

Bij PImpompoentje kan je terecht voor al je spullen voor je party.

Pimpompoentje, praktisch!

Onze winkel is gelegen op de Aarschotsesteenweg 660 te 3012 Wilsele (Leuven) en zeer gemakkelijk bereikbaar (5 min van autosnelweg E314, afrit 21 (Rotselaar) of afrit 20 (Kessel-Lo/Wilsele). Er is altijd parking, ofwel in de straat of achter onze winkel (inrit tussen nr. 660 en 658).
In onze winkel is er bancontact beschikbaar (geen kredietkaarten mogelijk). Voor onze openingsuren verwijzen we graag naar ons “contact formulier”.
Het afhalen en terugbrengen van materiaal voor de party service gebeurt in de Bermstraat 8 te 3012 Wilsele (in de buurt van de winkel) en is enkel op afspraak!

Logo Bancontact
Close

DOOPSUIKER

Close

Einde reeksen aan super lage prijzen!!!

 

Scroll naar top